Over ons

Wat we doen?

Bij ons kunt u besparen op uw vaste kosten!
Meer informatie over internetentv.expert lees ook hoe wij onze missie volbrengen.

  • Onafhankelijk en transparant
  • Brede marktvergelijking
  • Gratis en anoniem

Waar we voor staan?

internetentv.expert is het grootste tariefvergelijkingsportaal van Nederland. Wij willen u doen om te helpen uw vermindering van vaste kosten - eenvoudig, gemakkelijk en zonder compromises.

Meer en meer mensen maken al gebruik van internetentv.expert - in 2019 hebben onze gebruikers al miljoenen euro`s * bespaard!

Dit bedrag zal in 2020 blijven stijgen: met een huidig ​​besparingspotentieel van € 3.040 * per huishouden, willen we de Nederlanders helpen hun vaste kosten dit jaar verder te verlagen.

Wat wij garanderen - 100% onafhankelijk en transparant

Wij geven u een breed overzicht van de prijzen in de markt. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat u meerdere producten kunt vergelijken om aan uw individuele behoeften te voldoen. Met een breder overzicht kunt u de prijs en prestaties vergelijken en voorzichtig zijn om niet te veel te betalen.

We handelen volledig onafhankelijk in dienst van de consument. We geven prijzen op de markt 100% onafhankelijk en transparant en nemen ook kortingen in de vergelijking op - dit geeft u meer inzicht!

Wij vergelijken - 100% objectief

Bij ons tellen alleen prijs en prestaties. Consumenten kunnen op ons vertrouwen om de aanbiedingen strikt volgens objectieve criteria te vergelijken. We investeren veel tijd en passie in onze vergelijkingscalculator. Dit stelt ons in staat om verschillende aanbiedingen op de markt objectief te vergelijken.

Om u te begeleiden naar een geschikt product voor uw eisen , stellen wij u vragen over uw persoonlijke situatie en uw wensen. We hebben deze informatie nodig om een ​​relevante en geschikte vergelijking voor u te maken. U kunt uzelf dus gemakkelijk online informeren en tijd en zenuwen besparen.